';
0
Ore Predate
De toti instructorii nostri
0
Premii Castigate
La concursuri si congrese nationale si internationale
0
Clienti Multumiti
In toti anii de activitate
0
Reduceri Oferite
Pentru toate pachetele si serviciile
PASIUNE

DESPRE NOI

Infiintata in anul 2005 dintr-un grup de monitori de schi si snowboard inimosi si dedicati, care ulterior au alcatuit o familie ce isi are radacinile adanc infipte in istoria schiului romanesc si predelean.

Aflata la baza partiei Clabucet din Predeal, scoala de schi SkySnowSchool va invata tainele schiului, snowboardului si muntelui, de la  cei mai tineri juniori pana la cei mai varstnici seniori.

Fie ca ati mai schiat si doriti sa va perfectionati stilul, sau nu ati mai pus schiurile/placa niciodata in picioare, monitorii nostrii sunt dornici sa va indrume pasii pe partiile de schi.

PALMARES

Palmaresul Scolii de ski SkySnowSchool este unul foarte bogat si situeaza aceasta scoala de schi in varful clasamentelor scolilor de schi din Romania.

Confirmarea acestui statut este oferita de prezentele clasari in diferitele competitii sau congrese ale scolilor de schi din tara si strainatate.

SERVICIILE NOASTRE
 • LECTII INDIVIDUALE
  Ski & Snowboard

  LECTIE INDIVIDUALA

  (1 pers. – 1 instructor) in care 1 student are parte de intreaga atentie a unui monitor de ski/snowboard, procesul de invatare fiind unul rapid si interactiv.


  LECTII DUO

  (2 pers. – 1 instructor)  – cele 2 persoane trebuie sa fie ori adulte, ori copii si trebuie sa aiba acelasi nivel de schi.

 • CURSURI
  Ski & Snowboard

  CURS INDIVIDUAL WEEK-END 6 ore

  (3 zile – 1/2 pers. – 1 instructor) – Pe parcursul unui intreg week-end (vineri pana duminica), acest curs avand un numar de 6 ore ce se pot programa in functie de disponibilitatea studentului si monitorului de ski/snowboard.


  CURS WEEK 10 ore

  (5 zile – 1/2 pers. – 1 instructor) –  Acest curs se poate desfasura pe parcursul a 5 zile,  avand un numar de 10 ore ce se pot programa in functie de disponibilitatea studentului si monitorului de ski/snowboard.

 • PACHETE
  Ski & Snowboard

  PACHET FAMILY 

  Ideal pentru famili sau grupuri restranse de 3 sau 4 persoane, ce doresc sa petreaca clipe frumoase pe partia de ski, pe parcursul unui sfarsit de saptamana (vineri pana duminica), pachetul poate contine intre 6 si 10 ore de ski/snowboard de persoana, cu unul sau mai multi instructori, ce se pot programa in functie de disponibilitatea studentilor sau a monitorilor. Oferta se va calcula la cererea clientului in functie de numarul de persoane si numarul de zile dorite.

 • OFERTE PERSONALIZATE
  Pentru toate cerintele

  OFERTE PERSONALIZATE

  Ideale pentru famili sau grupuri de persoane care doresc sa deprinda in acelasi timp abilitati motrice pentru schi sau snowboard.

  Ofertele cuprind: echipamentele de schi/snowboard complete, instructori personali, reducere pachet complet.

LECTII DE SCHI SI SNOWBOARD

SERVICIILE NOASTRE

Variantele de LECTII , CURSURI si PACHETE  pe care le propunem sunt foarte variate, pentru a se putea adapta optiunilor legate de perioada, varsta, numar de persoane si astfel reusim sa diferentiem pentru fiecare cerere in parte reducerile aferente, elevii incepand cu un avantaj in marea aventura a schiului sau a snowboardului.

Image module

ECHIPAMENTE DE INCHIRIAT

ECHIPAMENT COMPLET DE SCHI SI SNOWBOARD

Pentru ca extraordinara experienta a alunecarii pe zapada sa inceapa aveti nevoie de echipament de schi/snowboard potrivit nivelului dumneavostra, astfel va punem la dispozitie echipament complet de schi (schiuri, clapari, bete, casca si ochelari) si echipament complet de snowboard (placa de snowboard, boots, casca).

0
SCHIURI
70 cm - 190 cm
0
CLAPARI
Marimi: 25 - 47
0
SNOWBOARD
110 cm - 175 cm
0
BOOTS
Marimi: 35 - 47
0
CASTI
Marimi: 48 - 56 ... in limita stocului
0
OCHELARI
...in limita stocului
LOCATIA NOASTRA

Va asteptam, in fiecare zi cu zapada, in spatele hotelului Premier, langa ApresSkiPowder, la Scoala de Schi  SkySnowSchool

Adresa: Str. Clabucet nr.2, partia Clabucet din Predeal

Program: 08:30 – 20:00 (luni-duminica)…in timpul sezonului de schi

Telefon: 0721.635.988

Email: office@skysnowschool.ro

ARTICOLE PUBLICATE
Cezar – Schiorul de numai 3 ani

Felicitari lui Cezar Popescu pentru finalizarea cursului de schi la numai 3 anisori !

Povestea Schiului Predelean

Predeal Cand vorbesti despre schiul romanesc, gandul te duce neaparat si la statiunea Predeal. Schiorii predeleni de azi sunt mostenitorii unei frumoase traditii ce dureaza de decenii. Practicarea schiului sub

SKI TEST DAYS 2018 – Predeal

#elanskis #elanromania #skysnowschool #decathlon #schiurireghin #headromania #headskis #rossignol #visitpredeal #predeal 2018

BAD SKI TERMINOLOGY

BAD SKI TERMINOLOGY This drawing shows why the old ski instruction habit of telling students to “put your weight on your downhill ski” constitutes poor communication. If taken literally, it

Vedere de la Munte

Conditii excelente pentru schi! Temperatura optima:  -5 C Distractie la cote inalte:  1451 m