SkySnowSchool

SkySnowSchool

Infiintata in anul 2005 dintr-un grup de monitori de schi si snowboard inimosi si dedicati, care ulterior au alcatuit o familie ce isi are radacinile adanc infipte in istoria schiului romanesc si predelean.

Sub indrumarea celor mai experimentati monitori Liviu Predeleanu si Craciun Iulian, cu experienta internationala in domenuil schiului a lui Mihai Predeleanu si cu entuziasmul tineretii a Anei Predeleanu a fost infiintata scoala de schi SkySnowSchool.

Aflata la baza partiei Clabucet din Predeal, scoala de schi SkySnowSchool invata tainele schiului/snowboardului si muntelui, de la  cei mai tineri juniori pana la cei mai varstnici seniori.

Fie ca ati mai schiat, si doriti sa va perfectionati stilul, sau nu ati mai pus schiurile/placa niciodata in picioare, monitorii nostrii sunt dornici sa va indrume pasii pe partiile de schi.

Serviciile oferite de Scoala de schi SkySnowSchool sunt foarte diversificate, in functie de :

VARSTA - atat pentru copii cat si pentru adulti;

FORMA DE ALUNECARE - schi alpin, snowboard, schi fond, freeride;

NUMAR DE PERSOANE - lectii individuale, lectii DUO pentru 2 persoane, cursuri FAMILY pentru 3,4 persoane, lectii de GRUP pentru mai mult de 5 persoane;

DURATA - 1 ora de curs SINGLE, 4 ore de curs DAY COURSE, 8 ore de curs WEEK-END COURSE, 10 ore de curs WEEK COURSE sau 22 ore de curs TABARA SKI

Palmaresul Scolii de ski SkySnowSchool este unul foarte bogat si situeaza aceasta scoala de schi in varful clasamentelor scolilor de schi din Romania.

Acest lucru este foarte bine prezentat de prezentele si clasarile in diferitele competitii sau congrese de scoli de schi din tara si strainatate:

2007 - loc II concurs ski-sincron "Cupa Monitorilor" Predeal

2008 - loc I concurs ski-sincron"Cupa Monitorilor " Predeal

2009 - loc II concurs ski-sincron "Cupa Monitorilor" Predeal

2010 - loc II concurs ski-sincron "Cupa Monitorilor" Arieseni, jud. Alba

2011 - loc III concurs ski-sincron "Cupa Monitorilor" Vatra Dornei

2011 - loc XII congresul international al monitorilor de schi St.Anton Austria

2012 - participare demonstratie ski-sincron Straja, jud. Hunedoara

2013 - participare concurs ski si snowboard Poiana Brasov

2013 - loc XVI Campionatul Mondial al monitorilor de Ski, Pamporovo Bulgaria

 

Daca nu dispuneti de echipamentul necesar pentru schi/snowboard, nu va faceti griji! Partenerii nostrii: ELAN Romania si Centrul de Echipament Sportiv MONADA, sunt gata sa va vanda si/sau inchirieze cele mai bune echipamente.

 

Contacteaza-ne!

tel: 0721635988
email: office@skysnowschool.ro

[contacteaza-ne acum]

inscrieri tabere juniori, inscrieri tabere schi predeal
facebook Scoala de ski Predeal, scoala de ski Predeal rezerva lectie de ski