SkySnowSchool

Lectii de ski

Variantele de LECTII , CURSURI , PACHETE  pe care le propunem sunt foarte variate, pentru a se putea mula pe toate optiunile legate de perioada, varsta, numar de persoane, incercand sa diferentiem pentru fiecare cerere in parte, discount-urile calculate fiind in avantajul elevilor ce intra in marea aventura a schiului sau a snowboardului.

LECTIE INDIVIDUALA in care 1 student are parte de intreaga atentie a unui monitor de ski, procesul de invatare fiind unul rapid si interactiv.

LECTIE DUO  ideal pentru cupluri ( 2 persoane) ce doresc sa porneasca in minunata aventura a schiului impreuna, acestia fiind sub directa indrumare a unui monitor al Scolii noastre de Ski.Avantajul aceste lectii este ca 1 persoana plateste integral lectia, iar a doua persoana plateste doar jumatate din valoarea lectiei.

CURS INDIVIDUAL DAY ideal pentru 1 student care doreste sa comprime intr-o singura zi, 4 ore complete pe partie, alaturi de un monitor de ski. Discountul calculat la acest curs este de 20% din valoarea lectiei.

CURS INDIVIDUAL WEEK-END ideal pentru 1 student ce doreste sa progreseze in tehnicile de ski/snowboard, pe parcursul unui intreg week-end (vineri pana duminica), acest curs avand un numar de 8 ore ce se pot programa in functie de disponibilitatea studentului si monitorului de ski/snowboard.Discountul calculat este de 20% din valoarea de lectiei.

CURS INDIVIDUAL WEEK ideal pentru 1 student ce paseste in marea aventura a schiului, o intreaga saptamana,de luni pana vineri, pentru un numar de 10 ore sub indrumarea unui monitor de ski/snowboard, aceste ore programandu-se in functie de disponibilitatea elevului si monitorului de ski.Avantajul acestui curs este ca se vor plati doar 8 ore de curs, ultimele 2 ore fiind gratiute.

PACHET DUO DAY ideal pentru cupluri (2 persoane) ce doresc sa comprime lectiile de ski intr-o singura zi, pret de 4 ore, sub indrumarea monitorului de ski sau a monitorului de snowboard.Discount-ul calculat fiind de 20% din pretul de lista.

PACHET DUO WEEK-END ideal pentru cupluri (2 persoane) ce doresc sa progreseze in tehnicile de ski/snowboard pe parcursul unui intreg week-end (vineri pana duminica), acestia avand un numar de 8 ore ce se pot programa in functie de disponibilitatea studentilor si a monitorului de ski sau snowboard. Avantajul acestui pachet este ca se vor plati doar 6 ore din curs, ultimele 2 ore fiind gratuite.

PACHET DUO WEEK ideal pentru cupluri ( 2 persoane)ce doresc sa schieze in mod sustinut pret de 10 ore pe parcursul unei saptamani(luni pana vineri), sub indrumarea monitorului de ski. Avantajul acestui curs este ca se vor plati 8 ore de curs, ultimele 2 ore fiind gratuite.

PACHET FAMILY DAY ideal pentru famili sau grupuri restranse de 3 sau 4 persoane ,ce doresc sa schieze impreuna sub indrumarea monitorilor Scolii noastre de ski, comprimat intr-o singura zi, pret de 4 ore.Avantajul acestui pachet este ca se vor plati doar 3 ore de curs, 1 ora fiind gratuita.

PACHET FAMILY WEEK-END ideal pentru famili sau grupuri restranse de 3 sau 4 persoane, ce doresc sa petreaca clipe frumoase pe partia de ski, pe parcursul unui sfarsit de saptamana(vineri pana duminica), pachetul avand un numar de 8 ore de ski/snowboard, ce se pot programa in functie de disponibilitatea studentilor sau a monitorului. Avantajul acestui curs este ca se vor plati 6 ore de curs, ultimele 2 ore fiind gratuite.

PACHET FAMILY WEEK ideal pentru famili sau grupuri restranse de 3 sau 4 persoane, ce doresc sa schieze in mod sustinut pret de 10 ore pe parcursul unei saptamani,de luni pana vineri, orele de curs programandu-se in functie de disponibilitatea acestora si a monitorului de ski/snowboard. Avantajul acestui pachet este ca se vor plati 8 ore de curs, ultimele 2 ore fiind gratuite.

PACHET GRUP DAY ideal pentru grupuri mai mari de 5 persoane ce doresc sa schieze impreuna sub indrumarea monitorilor Scolii noastre de ski, intr-un sistem comprimat de 4 ore intr-o singura zi. Discount-ul calculat la acest pachet este de 50% din valoarea de lista.

PACHET GRUP WEEK-END ideal pentru grupuri mai mari de 5 persoane care doresc sa schieze sub indrumarea monitorilor din Scoala noastra de schi, pe parcursul unui intreg sfarsit de saptamana(vineri pana duminica), cursul avand un numar de 8 ore care se pot programa in functie de disponibilitatea studentilor si/sau monitorilor de ski/snowboard. Avantajul acestui pachet este ca se vor plati 6 ore de curs, ultimele 2 ore fiind gratuite.

PACHET GRUP WEEK ideal pentru grupuri mai mari de 5 persoane care doresc sa fie indrumati in ski sau snowboard de catre monitorii din Scoala noastra de ski, pe parcursul unei intregi saptamani, de luni pana vineri, orele de curs putand fi programate in functie de disponibilitatea studentilor si a monitorului. Avantajul acestui pachet este ca se vor plati 8 ore de curs, ultimele 2 ore fiind gratuite.

 

Contacteaza-ne!

tel: 0721635988
email: office@skysnowschool.ro

[contacteaza-ne acum]

inscrieri tabere juniori, inscrieri tabere schi predeal
facebook Scoala de ski Predeal, scoala de ski Predeal rezerva lectie de ski