SkySnowSchool

Fa o pauza, fa ceva diferit !

Un munte de distractie

Bine ai venit la SkySnowSchool!

Monitorii scolii noastre de ski din Predeal
sunt dornici sa va indrume pasii pe partiile de ski

Aflata la baza partiei Clabucet din Predeal, scoala de schi SkySnowSchool invata tainele schiului/snowboardului si muntelui, de la  cei mai tineri juniori pana la cei mai varstnici seniori.

 

Citeste mai mult

Scoala de ski Predeal

Lectii de ski in Predeal

Fie ca ati mai schiat, si doriti sa va perfectionati stilul, sau nu ati mai pus schiurile niciodata in picioare, monitorii nostrii sunt dornici sa va indrume pasii pe partiile de schi.
[citeste mai mult]


Cum ajung la scoala de ski?

Harta acces

Pentru a incepe cat mai rapede marea aventura a schiului si pentru un acces cat mai rapid pe partiile de ski din Predeal urmariti harta detaliata a zonei schiabile Clabucet...
[citeste mai mult]


Instructori de ski in Predeal

Faceti cunsotiinta cu monitorii nostrii pentru a invata tainele schiului si a snowboard-ului de la cei mai tineri juniori pana la cei mai varstnici seniori.
[citeste mai mult]
 

Inscrie-te acum!

Ultimele impresii


Postat de Adrian in data de 18/02/2014

Recomand aceasta scoala de ski catre toti parintii care doresc sa isi trimita copii intr-o tabara de iarna in conditii de siguranta si supravegheati de un personal competent.


Postat de Nicu in data de 18/02/2014

A fost una dintre cele mai placute experiente atat prin amabilitatea personalului cat si prin profesionalismul dovedit. Voi reveni si la anul !


 

Vezi toate postarile

inscrieri tabere juniori, inscrieri tabere schi predeal
facebook Scoala de ski Predeal, scoala de ski Predeal rezerva lectie de ski

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0